Balkongbrand i Bro

Det brinner på en balkong i ett flerfamiljshus på Fjärilsstigen i Bro.

Larmtid 19.41

Uppdatering:

Det var vid 19.45-tiden som räddningstjänsten larmades till Fjärilsstigen i Upplands Bro där en brand utbrutit på en balkong. Vid framkomsten var det rökutveckling från en balkong och från taket. Branden spred sig senare under kvällen och snart stod taket till halva fastigheten i brand.

Räddningstjänsten har undvikit att vattenbegjuta fastigheten och man har istället använt sig av skum och bevakat så branden inte spridit sig nedåt till lägenheterna under.

Vid 22.20-tiden minskade man på avspärrningarna och de boende fick möjlighet att hämta mediciner och mat åt sina barn. De evakuerade har samlats upp i en lokal i närheten.

Foto: David Spak / StockholmsNyheter.nu

Redaktör på Utryckning.se samt på FaluNews.se. Ni kan nå mig på peter@falunews.se eller 0763-481196 om ni har någon mer info om händelsen i den här artikeln, eller om ni har något nyhetstips.

Taggar: ,
Publicerad i Nyheter

Massmediala olikheter

Vi har dom senaste dagarna sett bilder på prins Carl Philip, vi har hört talas om, vi har läst att han varit och invigt en motorbana, eller rättare sagt en folkracebana vid Trafikcenter i Kumla.

Utryckning.se har fått sig en genomkörare

Se det som en genomskrubbare i koden efter att vi på börjat ett nytt år. Vi har petat och bråkat lite i koden för att sidan skall bli ännu mer tittvänligare i våra telefoner, surfplattor och på datorn.

Jobb och skola i sträng vinterkyla

Nu har jag avslutat en längre utbildning och lämnat skolbänken för jobb därav min avsaknad här på sidan Utryckning.se och skrivandet av nyheter. Dom medarbetare som florerar här sliter hårt på redaktionen för att leverera till er och jag må

Ny medarbetare på redaktionen

Redaktionen hälsar Peter Korkala välkommen som ny medarbetare på utryckning. Peter utgår från Falun men jobbar i Kopparberg. Han kommer både att fotografera och skriva på sidan.

Ljusmanifestation i Kungsängen

På lördag 2012-11-24 anordnar Kvinnojouren Anna en ljusmanifestation i Kungsängen centrum (kl:15:30) för att belysa internationella dagen mot mäns våld mot kvinnor. Kom gärna och slut upp. Det kommer att bli mycket fin musik. För er som vill så får

Stor övning i Ockelbo

Stor övning i Ockelbo

Vid 10-tiden på lördagen larmades räddningstjänst, polis och ambulans till fritidsgården Underground i Ockelbo där en brand uppstått efter någon form av explosion. När räddningstjänsten anlände till platsen möttes man upp av en fritidsledare som lyckats ta sig ur de

Grumlig lördag ute

Toppen att starta upp en lördagsmorgon om vädret visar verkligen vilken årstid det är och vart i världen du befinner dig. Tipp topp!

Höstfärger

Höstfärger

Nu har hösten kommit för att stanna. Utryckning.se besökte Riddarparken i Jakobsberg utanför Stockholm för ett par dagar sedan och fångade ett par av höstens alla färger. Snart är det dags för naturen att beklädas med snö och vila tills

Kontakta oss på Utryckning.se

Vi är inte online på Utryckning.se just nu. Kontakta oss genom sända ett e-mail så återkommer vi så snart vi kan.

Frågor, nyhetstips eller bilder? vi hjälper dig gärna!

Tryck ENTER för att chatta med oss